Moderniser hjemmet ditt

Nå er det på tide å bli kvitt det gamle og få inn det nye og moderne! Våre teknologiske fremskritt har gjort mangt og meget i hjemmet overflødig. Alt fra gamle stereoanlegg, lydanlegg, lamper og telefoner har blitt helt utdatert. Det er jo klart at mange av de tingene som var vanlige før, har affeksjonsverdi for de som har vokst opp med dette. Men mange er nok også glad for å bli kvitt mye av det plasskrevende utstyret, som store stereoanlegg og digre TV-er. Det gir oss større rom for kreativ utfoldelse.

Slutt med ledninger i metervis

1200px-ExtensioncordDa alle disse «dingsene» og teknologiske nyhetene ble allemanseie, ble hjemmene våre offer for store floker av ledninger. Vi hadde ikke stikkontakter nok og det var et stort sammensurium midt på gulvet av ledninger som gikk til datamaskin, skjerm, printer, tv osv. Men, nå har vi endelig kommet lenger i utviklingen. I dag er det meste trådløst. Bærbare datamaskiner som kommuniserer med printere, scannere og eventuelt tv, uten en eneste ledning. Derfor trenger vi ikke lenger frittstående stereoanlegg og høyttalere. Vi trenger bare å finne frem musikken som er på iphonen og sende den til et innebygd lydanlegg, skjult bak veggen i huset. Så når vi først går i gang med å modernisere hjemmet og kaster gamle utdaterte ting, kan vi kanskje samtidig pusse opp litt? Male eller tapetsere veggene og dekorere med flotte veggbilder. Eller kanskje en stor og deilig sofa, der det er plass til hele familien eller mange gjester? Bare fantasien din setter grenser.

Hva gjør vi med det gamle?

Som sagt, har mye av de gamle tingene en affeksjonsverdi. Men, det kan også hende at det kan være verdt litt penger, som for eksempel gamle originale VHS kassetter eller CD-er. Det samme kan gjelde for andre ting. Dersom du har plass kan du ta vare på noe av det gamle, selge det på loppemarked eller ha det liggende og se om det ikke øker i verdi. Ettersom årene går og utviklingen fortsetter, blir det vanskelig å skaffe slike ting igjen. Bortsett fra å slippe mange ledninger har utviklingen også sørget for at det er lettere å beskytte hjemmet sitt. Nå finnes det kameraer som overvåker og detektorer som reagerer på røykutvikling, vann og ruter som blir knust. Det er også utviklet apper som gjør det mulig for deg å følge med på huset ditt når du skal på ferie. Slik utvikling gjør at man føler seg tryggere og hverdagen blir enklere. Så hold deg oppdatert og moderniser hjemmet slik du vil.