Mobilen – ungdommens beste venn

Det er ingen tvil om at mobilen er de unges beste venn i hverdagen. Det er på mobilen det skjer! Selv sammen med venner, setter man seg gjerne ned for å sende snapper til bekjente, ta selfies av hverandre eller sammen, holde seg oppdatert på siste gossip eller sjekke ut nye danse-videoer på TikTok. Mange unge finner trøst i å kunne være sosiale på nett når de er fra hverandre. Kommunikasjonen over nett er et stort lyspunkt i hverdagen for de fleste. De er en generasjon som er vant til å dele alt, særlig det kule og morsomme, men også den vanlige hverdagen.

Via Snapchat sendes utallige bilder av tv-skjermer, bussturer og fester. Kommunikasjonen over nettet går raskt, og gjerne via bilder. Et bilde sier mer enn tusen ord, sies det. Så hvorfor skrive masse, når du kjapt kan sende et bilde og slikt enkelt oppdatere vennene dine om hva du driver med akkurat nå. Ikke bare er innholdet på mobilen det viktige, også hvordan den ser ut! Både designet på telefonen, som for eksempel på den nye iPhone 11, men også selve dekselet. Telefondeksler har med tiden gått fra å være ukult, til å bli et slags motetilbehør og stilmarkør. Deksel iphone 11 pro kommer i mange kule farger og ulike design.

I og med at mobilen er såpass ofte i bruk, er den sårbar for uhell. Mange har nok opplevd å være så uheldig at man har mistet mobilen i bakken, eller kanskje til og med i doen! Det er viktig å beskytte mobilen sin mot ytre påkjenninger. Selv om smarttelefonen har blitt mer robust de senere årene, ved å for eksempel være vanntett, er det tynne glass-laget på skjermen sårt. Og skulle man ønske å selge mobilen sin, for å få tak i siste nytt på mobilfronten, er det best om aluminiumen som ellers omkranser telefonen er fri for riper. Derfor er deksel ekstra viktig.