Innkjøp til bedrift og hjem? Bruk nettet.

This article is paid and made in collaboration with the mentioned websites in the article

Nettet er til for å brukes, og du kan spare massevis med tid og penger på å handle mer online.

Det er mange grunner til å handle mer på nettet. For det første skal du legge merke til at flere og flere butikkjeder reduserer vareutvalget i de fysiske butikkene, slik at du rett og slett ikke får det samme utvalget om du handler på «gamlemåten».

Nettbutikkene har bedre utvalg. Ofte mye bedre utvalg.

Glem heller ikke at prisen gjerne følger hånd i hånd, så det blir på mange måter en dobbel gevinst med å handle på nettet. Grunnen er enkel, for det er mye dyrere for kjedene å ha et godt utvalg av varer i alle sine butikker.

Norge er et langstrakt land, og transport og frakt er dyrt. Dette gjør at kjedene samler det meste av sine varer på sentrale lagre, og at den eneste måten å skaffe seg full tilgang på sortimentet er ved å handle på nett. Dette gjelder i aller høyeste grad også for bedrifter.

Varer og produkter til din bedrift

Dersom du driver egen bedrift, eller er ansvarlig for innkjøp, ser du sikkert denne tendensen. Og det er viktig at du omstiller deg. Det er da også mange andre grunner til å handle på nett. For en ting er at du der finner et bedre sortiment, men noe helt annet er at handel på nett går mye fortere.

Du slipper å ta ut bilen og kaste vekk timevis på handleturer. I tillegg kan du selvsagt bestille varene når som helst, noe som jo er ekstra praktisk.

Du finner alt på nettet, også spesialisert utstyr som verneutstyr og arbeidssko. Dersom din bedrift bruker beskyttelsessko kan du eksempelvis sjekke Lyreco. Og du finner tresko her.

Handel til hjemmet

Du handler også enkelt og greit ting til hjem og familie. En kjede som Bauhaus spesialiserer seg på produkter og varer til hjemmet. Men ikke bare verktøy, møbler og andre typiske gjenstander, for du finner også en rekke morsomme produkter som trampoliner – som passer utmerket til din hage i sommerhalvåret, og akebrett og kjelker til vinteren. Finn et akebrett her!

Som du ser er det ikke grenser for hva du finner på nettet. Og utvalg og pris er i de aller fleste tilfeller bedre enn i vanlige fysiske butikker.

Sikkerhet og netthandel

Noen av oss har sperrer på å handle «for mye» på nett. Og en kan nok spore dette tilbake til den frykten en lenge har hatt for at privatinformasjon, som for eksempel den du finner på betalingskort, kan komme på avveie. Men i dag er krytpterings-teknologien kommet så langt at dette nærmest ikke er noe problem lenger.

Bankene er også blitt flinke til å spore opp og stanse all uønsket aktivitet på dine kort.

Resultatet er at handel på nett er blitt vesentlig mye tryggere. Bit deg merke i dette, og tenk netthandel neste gang du trenger noe til din bedrift eller til deg selv og familien din. Netthandel er raskt, praktisk og rimelig – og det er kommet for å bli.