Enkle løsninger – høy komfort

Med raskere internett, mer avanserte smarttelefoner og tilgang til mye mer teknologi enn vi hadde før så har de aller fleste daglige gjøremål blitt litt enklere.

Der man tidligere var nødt til å handle inn kokebøker kan man nå enkelt søke opp de største gourmetmagasinene, matbloggene og prøve seg frem med nye og spennende oppskrifter. Dette har vært med på å gjøre nordmenn en god del mer eventyrlystne i matveien, og flere har gått fra å nærmest utelukkende å spise fisk og potet til å skape eksotiske matopplevelser, uten å forlate sitt eget kjøkken.

Det har også blitt utrolig mye enklere for forbrukere å undersøke hvilke tilbud og alternativer som finnes på markedet, samt å gjennomføre kjøp uten å forlate huset. Et godt eksempel på dette er kjøp av ferieturer og flybilletter. Tradisjonelt måtte man gå gjennom et reisebyrå for å bestille ferieturer, og man måte enten fysisk oppsøke kontoret eller pent vente på at en katalog skulle dumpe ned i postkassen. I dag kan man finne tusenvis av pakketurer, flybilletter og hotelltilbud på sekunder når man bruker en av de mange nettsidene som er spesialisert på reiseliv. Ofte tar dette ikke bare mye mindre tid, men man har også muligheten til å få ferieturen mye billigere siden man kan sammenligne en lang rekke aktører.

Woman using digital tablet to shop online

Kanskje en av de største endringene som har skjedd som følge av all denne nye teknologien er hvor utrolig mye enklere det er blitt å handle alt fra matvarer til klær. I en travel hverdag er det ikke alltid man har lyst til å bruke timevis på å lete seg frem i butikker, reise fra sted til sted og forsøke å sammenligne priser. Med nettbutikker kan man enkelt få tak i så og si alt man trenger uten å måtte kjempe seg over dørstokkmila. Tenk deg det – trenger man ny sofa er det ikke en gang nødvendig å reise seg fra den sofaen man allerede har. Alt er kun noen tastetrykk unna, enten du sitter hjemme i stua, på bussen eller på stranda.