4 tilbehør man må ha til datajobben

I dagens samfunn så er de fleste på nett halvparten av dagen. Eller de jobber med digitale flater som gjør at de hele tiden er påkoblet det virtuelle nettverket på en eller annen måte. Det kan være koding av internettsider, aksjespekulasjon, kundeservice for en bedrift eller å restarte et CRM system som ikke virker.

Dersom man føler seg hjemme i denne gruppen, så har man garantert tenkt over hva som kunne vært bedre. Det kan være man skulle hatt en bedre stol eller en egen sekretær, men alt dette kan man bare drømme om. Men her er 4 tilbehør du absolutt bør ha dersom du jobber mange timer med data hver dag.

1.Blue Light Briller

Den viktigste funksjonen til Blue light briller er å gi brukeren mer overskudd og mindre slitasje på øynene. Det blå lyset virker hemmende på konsentrasjon og energi, og gjør at mange blir fortere syke og slitne. Men brillene filtrerer bort det blå lyset med glassene, slik at man blir mindre tørr og sliten i øynene.

2.Sammenleggbart bord

Av og til blir man lut lei kontorpulten sin. Bordet er hardt og skaper vondter både i albuer og underarmer. Du blir sliten av å holde den samme stillingen over lang tid. Et sammenleggbart laptop-bord gjør at du kan ta med arbeidet til sofaen eller senga.

3.Headset

Har du mange møter og samtaler, så bør du skaffe deg et skikkelig headset. For det første får du lukket ute all annen støy, samtidig som du hele tiden kan ta de viktige telefonsamtalene. Ellers er de fine for å høre på behagelig musikk når du skriver rapporten.

4.Keramisk kaffevarmer

Ja kaffe er noe av det man trenger aller mest mens man jobber. Men hvem har vel ikke opplevd at kaffen har blitt kald når man vrir seg i stolen og trenger den som mest. En keramisk oppvarmer holder kaffen varm bestandig.